![]() |
جزوات اختصاصی انسانی-کامل و جامع(کنکور+دبیرستان))-علوم اجتماعی پیش جزوات اختصاصی انسانی-کامل و جامع(کنکور+دبیرستان))-علوم اجتماعی پیش یزدان را سپاس جزوه ی کامل و جامع علوم اجتماعی پیش دانشگاهی این جزوه مباحث کتاب علوم اجتماعی پیش دانشگاهی رشته ی انسانی را بر اساس طبقه بندی و نمودار درختی منطبق با ماهیت این درس و نیز آموزش آن در راستای موفقیت کنکور! نوشته شده است. اجتناب از زیاده گوئی های مرسوم در جزوات دبیرستانی و کنکوری تمرکز بر مبانی ساختاری درس فلسفه با رویکردی که تشریح و تست را توامان پوشش بدهد ،از شاخصه های این جزوه می باشد ادامه و دانلود |
![]() |
جزوات اختصاصی انسانی-کامل و جامع(کنکور+دبیرستان))-منطق سال سوم جزوات اختصاصی انسانی-کامل و جامع(کنکور+دبیرستان))-منطق سال سوم یزدان را سپاس جزوه ی کامل درس منطق سال سوم.! دبیرستان رشته ی انسانی درس منطق سال سوم در رشته ی انسانی از دروسی است که اگر آن را بفهمید!! و به قالب تست !! ببندید علاوه بر موفقیت در این درس و سهم آن در کنکور موجب تسلط بر فلسفه و نیز بخاطر اثری که بر ذهن می گذارد ساختار ذهن یک کنکوری را الگوریتمی! پرورش می دهد و در رشته ی انسانی موجب سلامت در نوع نگاه به دروس و قدرت در تست زنی دیگر دروس می شود. این جزوه مباحث را بر اساس همین خاصیت تهیه شده است موفق باشید. |
![]() |
جزوات اختصاصی انسانی-کامل و جامع(کنکور+دبیرستان))-ادبیات اختصاصی 1و2 جزوات اختصاصی انسانی-کامل و جامع(کنکور+دبیرستان))-ادبیات اختصاصی 1و2 یزدان ذرا سپاس درس عروض و قافیه درسی نیست که از عهده ی هر معلمی برآید نشانه ی یادگیری کامل این درس یک چیز! است: شعری به تو بدهند و تو بلافلاصله نام بحر آن را بگویی مثال: الا یا ایها الساقی ادر کاسا وناولها بحر هزج مثمن سالم جزوه ی کامل ادبیات اختصاصی 1و2و عروض و قافیه و متون نظم ونثر پارسی این جزوه ی کامل ومفید! را به تمامی دبیرستانی ها و کنکوری های رشته ی انسانی و معارف اسلامی توصیه ی موکد! می نمایم..مباحث تقسیم بندی شده دوری از اطناب و حشو زائد مرسوم در اکثر جزوات و کلاسهای آموزشی این فن شریف از شاخصه های این جزوه است. |
![]() |
سرکه - 17ص سرکه - 17ص 17 ص نتایج تحقیق و بررسی دانشمندان در مورد فواید سرکه سیب و خواندنیهایی درباره سرکه امروز از تلفیق چند مقالخ علمی و مفید و نتایج تحقیق دانشمندان راجه به سرکه برای شما عزیزان مقاله ای کامل و جامع در راستای دانستنیهای سرکه و نحوه استفاده آن ارائه کرده ام امیدوارم مورد استفاده و بهره عزیزان قرار گیرد سرکه تعریف: سرکه مایع ترشی است که از اکسید شدن اتانول موجود در آب سیب، ماء الشعیر و موادی از این قبیل به دست می آید. معمولاً 3 تا 5 درصد از حجم سرکه ها، اسید سیتریک می باشد. البته سرکه های طبیعی، اسید تاتاریک و اسید سیتریک کمتری دارند . تولید سرکه: معمولاً با اضافه نمودن مادر سرکه به آب سیب یا امثال آن، سرکه تهیه می کنند. عمل اکسید شدن را باکتری اسید استیک انجام می دهد. این باکتری در سال 1864 م توسط لوئی پاستور کشف شد . استفاده از سرکه در پخت و پز :برای طعم و مزه دادن به انواع غذاها از سرکه به عنوان نوعی چاشنی استفاده می کنند. در تهیه ی انواع ترشی هم این ماده بسیار کاربرد دارد . سرکه مالت :این نوع سرکه را با مالت کردن جو درست می کنند. در فرایند مالت کردن، نشاسته م |
![]() |
زیتون 22ص زیتون 22ص 22 ص رنگ یکی از مشخصات اغذیه است که به وسیله احساس بینایی درک شده و از نظر پذیرش مصرف کننده بسیار مهم است زیرا تقریبا تمام غذاها از هنگامی که به صورت خام بوده تا زمانی که به صورت غذای کامل تبدیل شود با یک رنگ قابل قبول برای مصرف کننده شناخته می شود رنگ و طعم اغذیه در بسیاری موارد به هم مربوط می باشند.از نظر صنایع غذایی استفاده از رنگها برای اسجاد فرآورده های جدید و یا بهبود کالا امری ضروری است و به همین دلیل مصرف رنگ در مواد غذایی روز به روز افزایش می یابد افزودن رنگ به اغذیه گاهی بلامانع و در برخی موارد مردود می باشد. در مواردی از رنگ برای خوش منظر نمودن و یا یکنواختی و متحدالشکل کردن محصولات استفاده می شود که بلامانع است گاهی هم برای مخفی کردن و پوشاندن و نامحسوس جلوه دادن عیوب و تقلبات فرآورده های غذایی به کار می رود که مجاز نمی باشد . انواع رنگها از نظر منشا تولید،رنگها در سه گروه زیر قرار دارند: الف) پیگمانها و رنگهای معدنی ب) مواد رنگ کننده طبیعی ج) مواد رنگ کننده مصنوعی یا رنگهای قطرانی |
![]() |
جزوه ی کامل و جامع فلسفه ی پیش دانشگاهی رشته ی انسانی و معارف اسلامی جزوه ی کامل و جامع فلسفه ی پیش دانشگاهی رشته ی انسانی و معارف اسلامی جزوه ی کامل و جامع درس فلسفه ی پیش دانشگاهی رشته ی انسانی و معارف اسلامی. این جزوات را به کلیه دبیرستانی ها و کنکروی ها توصیه ی موکد می نمایم.! |
![]() |
روشهای سنجش نسبت درصد چربی شیر 10ص روشهای سنجش نسبت درصد چربی شیر 10ص 10 ص روشهای سنجش نسبت درصد چربی شیر:روشهای سنجش نسبت درصد چربی شیر به سه دسته تقسیم می گردند: دسته اول روشهای حجمی: در این دسته از روشها قسمت غیر چرب شیر در اسید سولفوریک حل شده و قسمت چرب پس از سانتریفوژ کردن در ستون مدرجی اندازه گیری می شود. روشهای حجمی بعلت سرعت در عمل در آزمایشهای روزانه بکار میروند. مهمترین و متداولترین روشهای حجمی عبارتند از: روشهای Gerber و Babcock دسته دوم روشهای وزنی: در این روشها چربی شیر بوسیله انحلال در یک ماده حلاله چربی استخراج می گردد. روشهای وزنی از روشهای حجمی دقیق تر بوده و معمولاً بعنوان مقایسه و در کارهای تحقیقی مورد استفاده قرار میگیرند. مهمترین و متداولترین روشهای وزنی عبارتند از: روشهای Rose-Gottlieb و Adem-Meillere دسته سوم روشهای طیفی: در این روشها از اصول اسپکتروفوتومتری استفاده میشود. مهمترین و متداولترین این روشها در حال حاضر روش Milko-Tester Mk II میباشد که برای تعیین نسبت درصد چربی شیر کامل, شیر پس چرخ و خامه بکار میرود. 1- روش ژربر: این روش در سال 1892 بوسیله شیمی دان سویسی, دک |
![]() |
روش ها ی نگهداری مواد غذایی 19ص روش ها ی نگهداری مواد غذایی 19ص 19 ص خشک کردن، یکی از روش های نگهداری طولانی مدت از غذا هاست. این فرایند با گرفتن آب موجود در ماده غذایی صورت می گیرد. آب خود سبب فساد ماده غذایی شده و به رشد موجودات ریز زنده کمک می کند. معمولاً آب موجود در ماده غذایی ضمن تبخیر از دست می رود (خشک کردن در جریان هوا، خشک کردن زیر نور آفتاب، دودی کردن یا خشک کردن به وسیله باد). اما در خصوص خشک کردن ماده غذایی به وسیله منجمد کردن آن، ماده غذایی را ابتدا در فریزر قرار می دهند و پس از یخ بستن، آب موجود در آنرا طی فرایند تصعید (تبدیل جامد به گاز) می گیرند. روش های مختلفی برای خشک کردن مواد غذایی وجود دارد. هر کدام از این روش ها، مزایای خاص و کاربردهای مخصوص به خود را دارند. بسیاری از غذاها و میوه ها را با استفاده از این روش می توان تا مدت طولانی نگهداری نمود، از جمله گوشت گاوی که در نور آفتاب خشک شده باشد، میوه هایی که آب بسیار زیادی دارند همچون کشمش، آلو ، انجیر و خرما . استفاده از گوشت های نمک سود و خشک شده در تهیه غذاهای سنتی کاربرد دارد. ابتدا گوشت را به مدت چند روز داخل آب نمک قرار می دهند تا گوشت همچنان سالم بماند. سپس گوشت |
![]() |
جزوه ی کامل فلسفه ی سوم رشته ی انسانی و معارف اسلامی جزوه ی کامل فلسفه ی سوم رشته ی انسانی و معارف اسلامی جزوه ی کامل فلسفه ی سوم رشته ی انسانی و معارف اسلامی. |
![]() |
روش شناسائی یرسینیا انتروکلی تیکا 1 روش شناسائی یرسینیا انتروکلی تیکا 1 20 ص 0 مقدمه جنس یرسینیا با پذیرفتن نامهای متعددی چون فلاوباکتریوم پسودومولئی، باکتریوم انتروکلی تیکا، پاستور لاپسودوتوبرکلوزیس، پاستور X و ژرم X نهایتا از سال 1974 از خانواده پاستور لاسه جدا و به همراه سه گونه اصلی یرسینیاپستیس، یرسینیا پسودوتوبرکلوزیس و یرسینیا انتروکلی تیکا بطور قطعی در خانواده آنتروباکتریا سه جای گرفت. این باکتریها از جمله بیماری زاهای مشترک انسان و دام هستند و مهم ترین گونهای که نقش آن در بیماری زایی انسان از سال 1965 به اثبات رسیده است یرسینیا انتروکلی تیکا میباشد، شیر خام، گوشت، سبزیجات و آب میتواند بعنوان منبع آلودگی این باکتری مطرح باشد. یرسینیا انتروکلی تیکا میتواند عامل بیماری معدی رودهای، آدنیت مزانتریک، اریتم گرهدار عفونت خونی و پلی آرتریت باشد. این ارگانیسم، کوکو باسیلی است گرم منفی، بدون کپسول، بیهوازی اختیاری بطول 1-3 میکرومتر و عرض 0/5 - 0/8 میکرومتر که حرکت آن فقط در دمای پائین تر از 30 درجه سلسیوس به کمک فلاژلهای پیرامونی صورت میگیرد. دمای مناسب رشد آن 28-29 درجه |
![]() |
رنگ ها 14ص رنگ ها 14ص 14 ص قرن هاست که به مواد غذایط و نوشابه ها رنگ اضافه می شود. قبل از اینکه روش تولید رنگ های مصنوعی در سال 1856 کشف گردد, از عصاره های طبیعی حیوانی, گیاهی و معدنی استفاده می شد. جاذبه مواد غذایی حاوی رنگ, اشتها را تحریک کرده و لذت خوردن غذا را افزایش می دهد. همچنین به سهولت می توان نشان داد که رنگ, اهمیت زیادی در احساس عطر و طعم دارد. اگر رنگ و عطر و طعم در مواد غذایی با یکدیگر هماهنگی نداشته باشند, به احتمال زیاد فرد آزمایش کننده غذا, آن را بیشتر از طریق رنگ, مورد ارزیابی قرار خواهد داد تا عطر و طعم واقعی آن. رنگدانه های موجود در بسیاری از میوه ها و سبزی های تازه, روشن و شفاف بوده و در آنها کششی برای خوردن بوجود می آورند. ولی زمانی که فرآوری می گردند, محیط حفاظتی یافته آنها به هم ریخته و یا از بین می رود, و در این موقع, رنگدانه های طبیعی در معرض شرایط فیزیکی و شیمیایی نامطلوبی قرار می گیرند که می توانند باعث فساد نسبی و تغییر رنگ یا کاهش رنگ در آنها گردند. در انگلستان و آمریکای شمالی, حدود 75% مواد غذایی, به نحوی, قبل از رسیدن به دست مصرف کننده, فرآوری& |
![]() |
دوغ 11ص دوغ 11ص 11 ص دوغ دوغ در بطری پلاستیکی در ارمنستان. بر روی آن با حروف ارمنی و حروف سیریلیک «تان» نوشته شده است. دوغ نام گونهای نوشیدنی لبنی است. دوغ نوشیدنی ایرانی است که برای تهیه ی آن باید ابتدا ماست ترش را با همزن خوب هم زد سپس مقداری آب و نمک به آن اضافه کرد. سپس یکی از مواد زیر را به آن اضافه کرد : ۱- نعنا ۲- عرق نعنا ۳- پونه. سپس خوب باید همزده و در یک شیشه نوشابه یا هر ظرفی که بتوان درپوش آن را خوب سفت کرد قرار داد. سپس دوغ را در محلی تاریک به مدت ۸ ساعت گذاشته سپس آن را در یخچال گذاشته تا خوب خنک شود. |
![]() |
معرفی رشته مهندسی صنایع 10 ص معرفی رشته مهندسی صنایع 10 ص 10 ص مهندسی صنایع مهندسی، شامل کاربرد روشهای تجزیه و تحلیل اصول فیزیکی برای تبدیل موادخام و سایر منابع به فرمی که رضایت و احتیاجات آدمی را تامین کند، میباشد. با پیشرفت علم و تکنولوژی و تعامل این دو با هم، تخصصها و گرایشهای مختلف مهندسی بوجود آمدهاند. در این ارتباط مهندسی صنایع رشته نسبتاً جدید است که ضمن برخورداری از مفهوم کلی مهندسی، حوزههای کاری فراتری را در مقایسه با سایر رشتهها مورد توجه قرار میدهد. نوشته حاضر سعی دارد مطالبی را جهت آشنایی با مهندسی صنایع در قالب سر فصلهای ذیل ارائه نماید. مهندسی صنایع چیست؟ تاریخچه مهندسی صنایع. اهمیت مهندسی صنایع. اصول فکری و دیدگاهها در مهندسی صنایع. زمینههای فعالیت مهندسی صنایع. * مهندسی صنایع چیست؟ مهندسی صنایع عبارت از کاربرد اصول و تکنیکهایی به منظور بهبود، طراحی و نصب سیستمهایی شامل انسان، مواد، اطلاعات، انرژی و تجهیزات برای فراهم آوردن امکان تولید کالاها و ارائه خدمات بشکل کارا و مطلوب میباشد. برای بررسی، ارزیابی و کاربرد این سیستمها، دانش و مهارتهای علوم ریاضی، علوم فیزیکی و علوم اجتماعی به همراه فنون و تکنیکهای طراحی مهندسی مورد نیاز ا |
کنکورهنرستان-دروس اختصاصی-ساخت و تولید کنکورهنرستان-دروس اختصاصی-ساخت و تولید کنکورهنرستان-دروس اختصاصی-ساخت و تولید.به همراه پاسخ تشریحی کامل و جامع! |
![]() |
معرفی استاندارد ISO معرفی استاندارد ISO 9 ص معرفی استاندارد ISO/IEC 12207 1- معرفی ISO/IEC مؤسسه استاندارد جهانی (ISO: International Standards Organization) در سال 1947 تشکیل شد. استانداردهای این مؤسسه برای هر کشوری میتواند به علت جهتگیریهای خاص آن کشور تعبیر شود. 87 کشور جهان عضو ISO هستند و تاکنون بالغ بر 8000 استاندارد در این مؤسسه تدوین شده است. ISO با (IEC : International Electrotechnical Commission) (که یک سازمان تدوینکننده استاندارد برای صنعت الکترونیک و ارتباطات میباشد) ارتباطات سازمانی دارد. در سال 1987 ISO و IEC یک کمیته فنی الحاقی (JTC-1: joint Technical Cammittee-1) در زمینه تکنولوژی اطلاعات (IT) تشکیل دادند. منظور از این الحاق حذف دوبارهکاریها در دو سازمان بوده است. در حال حاضر 29 کشور عضو این کمیته میباشند. در سال 1987، ISO از گروههایی که در زمینه تدوین استانداردهای بینالمللی نرمافزار فعال بودند درخواست نمود با این سازمان همکاری نمایند. در سال 1989 پروژه تدوین یک استاندارد بینالمللی برای چرخه حیات |
کنکورهنرستان-دروس اختصاصی-نقشه کشی عمومی کنکورهنرستان-دروس اختصاصی-نقشه کشی عمومی کنکور هنرستان-دروس اختصاصی-نقشه کشی عمومی.به همراه پاسخ تشریحی کامل و جامع! |
![]() |
سیستم مدیریت زیست محیطی ISO 14000 سیستم مدیریت زیست محیطی ISO 14000 9 ص سیستم مدیریت زیست محیطی ISO 14000 توجه به محیط زیست (آب، هوا، خاک) از سه یا چهار دهه قبل به صورت جدی مدنظر قرار گرفت و از همان زمان تعدادی از مدیران، متخصصان و کارشناسان صنایع، داوطلبانه به کنترلتاثیرات فرایندها و محصولات تولیدی خود بر محیط زیست همت گماردند و به تدریج نیز سازمان های ملی و بین المللی با تعیین ضوابط، مقررات و قوانین برای حفاظت از محیط زیست به کمک آنان آمدند و در واقع حفاظت از زیستگاه بشر اهمیت ویژه ای یافت. در سال1992 و در کنفرانس ریودوژانیرو، شورای BCSD بر این نکته تاکید کرد که سازمان های تولیدی و خدماتی باید فعالیت ها و عملکرد خود و تاثیر آنها را بر محیط زیست مورد توجه قرار داده و تحت کنترل بگیرند. در همین سال از سازمان بین المللی استاندارد (ISO) درخواست شد تا در راستای تدوین استانداردهای مدیریت زیست محیطی فعالیت گسترده تری را انجام دهد. بر پایه ایندرخواست، سازمان بین المللی استاندارد یک گروه مشورتی با عنوان SAGE متشکل از نمایندگان بیست کشور جهان،11 سازمان بین المللی و بیش از100 متخصص مدیریت و محیط زیست تشکیل داد و به |
![]() |
سیر تکامل و تألیف اولین استانداردها در جهان سیر تکامل و تألیف اولین استانداردها در جهان 19 ص سیر تکامل و تألیف اولین استانداردها در جهان سال 1987 :اولین نسخه استاندارد که واژه نامه شماره 8402 منتشر شد .جالب است که بدانید در این واژه نامه تنها مفاهیمی از قبیل محصول ،کیفیت ،مشتری ،سازمان و تشریح شده است. اصل استاندارد ISO 9000 که شامل الزامات اجرایی بود در سال 1994 مورد تایید و تصویب نهایی قرار گرفت و جهت پیاده سازی و بکارگیری در اختیار سازمانها قرار داده شد. حرکت اول:ارتقا استاندارد فوق و ارائه ویرایش های جدیدتر در سالهای 2000 حرکت دوم :استاندارد ISO 9000 یک استاندارد عمومی است .یعنی هر سازمانی بدون توجه به محصول و اندازه خود میتواند از این استاندارد استفاده کند .حرکت دوم این بود که این استاندارد عمومی را برای صنایع خاص (مثلا خودروسازها) تهیه کنند .این موضوع اولین بار تحت عنوان QS 9000 اتفاق افتاد. استاندارد خودروسازهای امریکا: QS 9000 استاندارد خودروسازهای آلمان : VDA 6.1 استاندارد خودروسازهای فرانسه: Sogedoc حرکت سوم :استاندارد ISO 9000 یک استاندارد مدیریتی میباشد .حرکت سوم این بود که این استاندارد مدیریتی به مباحث به غیر از کیفیت نیز توسعه داده شود .م |
![]() |
استاندارد ISO 14001 استاندارد ISO 14001 19 ص استاندارد ISO 14001 مقدمه : از هر نوع که باشند علاقمند به دستیابی و اثبات عملکرد صحیح زیست محیطی خود می باشند . آنها این ادعا را ازطریق کنترل تاثیر فعالیتها ، محصولات یا خدمات خویش بر محیط زیست با توجه به خط مشی و اهداف کلان زیست محیطی خود اثبات می نمایند . این کار در قالب قوانینی که به طور روزافزون سخت گیرانه تر می شوند با بهره گیری از خط مشی های اقتصادی و سایر اقدامات در جهت افزایش حفاظت محیط زیست و گسترش توجه همه جانبه از سوی طرفهای ذینفع نسبت به موضوعات زیست محیطی و از جمله توسعه پایدار ، انجام می گیرد . استانداردهای مدیریت زیست محیطی به این منظور تهیه شده اند که عناصر یک سیستم مدیریت زیست محیطی موثر را برای سازمانها فراهم نمایند تا بتوانند با سایر الزامات مدیریت ادغام شوند و سازمانها را در دستیابی به اهداف زیست محیطی و اقتصادی یاری نمایند . معرفی ISO/IEC مؤسسه استاندارد جهانی (ISO: International Standards Organization) در سال 1947 تشکیل شد. استانداردهای این مؤسسه برای هر کشوری میتواند به علت جهتگیریهای خاص آن کشور تعبیر شود. 87 کشور جهان |
![]() |
خط تولید شیر 25 ص خط تولید شیر 25 ص 25 ص توضیح درمورد شیر: ترکیبات طبیعی شیر : آب بخش عمده شیر را تشکیل می دهد 87درصد آب و بقیه مواد شیر اعم از چربی 5/3 -4درصد پروتئین 5/3 درصد لاکتوز یا قند شیر 7/4 درصد املاح 8/0 درصد و ویتامین ها می باشند ارزش غذای هریک از مواد مغزی متفاوت است محققین معتقدند مصرف یک لیوان شیر می تواند نیازتغذیه ای زیر را د |
کنکورهای سراسری هنرستان-دروس اختصاصی-الکترونیک-مدارهای الکترونیک کنکورهای سراسری هنرستان-دروس اختصاصی-الکترونیک-مدارهای الکترونیک کنکورهای سراسری هنرستان-دروس اختصاصی-الکترونیک-مدارهای الکترونیک. سوالات کنکور سالهای گذشته. به همراه پاسه تشریحی کامل و جامع! |
![]() |
بررسی سیستم های کنترل گسترده بررسی سیستم های کنترل گسترده 114 ص معرفی سیستم PROCONTROL P سیستم PROCONTROL P ساخت شرکت[1] ABB یکی از سیستم ها کنترل گسترده است که برای کنترل نیروگاه ها استفاده می شود. در این سیستم با استفاده از حافظه در ریزپردازنده سعی شده است که تا حد ممکن از نرم افزار به جای سخت افزار استفاده گردد. همچنین به جای استفاده از روش سیم کشی معمول از سیستم باس[2] استفاده شده است. باس حاوی تمامی سیگنال ها و اطلاعات کامل سیستم است. این سیستم به گونه ای طراحی شده است که تمام وظایف کنترل فرآیند و نمایش آن را انجام دهد. این وظایف عبارتند از: تبدیلات سیگنالها[3] انتقال اطلاعات نظارت کنترل دیجیتال کنترل آنالوگ حفاظت مدیریت فرآیند بهره برداری و مراقبت فرآیند PROCONTROL P دارای یک شاهراه ارتباطی[4] است که انتقال اطلاعات با این وسایل و اجزای کنترلی را برقرار می سازد. انتقال اطلاعات به صورت سریال و پیوسته برای کنترل سیستم از طریق یک شاهراه ارتباطی صورت می گیرد. این شاهراه غالباً دارای یک ساختار دو کاناله و به خاطر افزونگی است. ایستگاهها[5] به شاهراه ارتباطی متصل می شوند. از این ایستگاه ها به منظور انجام اعمال تبد |
![]() |
آموزش ساخت بوت DVD به صورت چند گانه DVD Multi Boot آموزش ساخت بوت DVD به صورت چند گانه DVD Multi Boot آموزش ساخت بوت DVD به صورت چند گانه DVD Multi Boot |
![]() |
راهنمای کارساز وب آپاچی Apache Web Serverr راهنمای کارساز وب آپاچی Apache Web Serverr راهنمای کارساز وب آپاچی Apache Web Serverr |
![]() |
آموزش برنامه نویسی Ajax آموزش برنامه نویسی Ajax آموزش برنامه نویسی Ajax |
![]() |
آموزش حسابداری در اکسل Accounting In Excel آموزش حسابداری در اکسل Accounting In Excel آموزش حسابداری در اکسل Accounting In Excel |
![]() |
دانلود رایگان ویژه. +نسخه ی مود شده Doodle Jump 3.7 دانلود رایگان ویژه. +نسخه ی مود شده Doodle Jump 3.7 دانلود رایگان ویژه. +نسخه ی مود شده Doodle Jump 3.7 ((برای دانلود رایگان کیلیک کنید..)) یکی از پرطرفدارترین، اعتیاداورترین و هیجان برانگیزترین بازی های تفریحی و کلاسیک برای |
![]() |
برنامه اندرویدی مرجع کامل دارو و بیماری برنامه اندرویدی مرجع کامل دارو و بیماری برنامه اندرویدی مرجع کامل دارو و بیماری |
![]() |
نرم افزار ربات کلش اف کلنز نرم افزار ربات کلش اف کلنز نرم افزار ربات کلش اف کلنز فایل راهنما و توضیحات تکمیلی در داخل پوشه موجود است. کامل ترین نسخه، شامل نسخه vip و معمولی * قیمت در دیگر سایتها 35000 هزار تومان * |
![]() |
رایتل سرویس رایتل سرویس رایتل سرویس توضیحات اگه سیمکارت رایتل داری و تو خرید بسته اینترنت یا پیامک و همچنین دکا و یا استعلام شارژ و مانده اینترنت و بسته های دیگتون با مشکل مواجه اید . |
![]() |
فایل فلش فارسی رسمی HTC ChaCha فایل فلش فارسی رسمی HTC ChaCha فایل فلش فارسی رسمی HTC ChaCha قابل نصب برای تمام CID ها |
![]() |
جن یاب جن یاب جن یاب پیش نیاز: اندروید ۱٫۶ و بالاتر |
![]() |
کلش شاپ کلش شاپ کلش شاپ توضیحات : شاید شما هم ازاون دسته افرادی باشید که دوست دارید بازی Clash of Clans رو شروع کنیداما دوست ندارید که از صفر شروع کنید و یا شاید از اون دسته افرادی |
![]() |
دکتر کامپیوتر دکتر کامپیوتر دکتر کامپیوتر میخواهید مشکلات رایانه ای خود را خودتان رفع کنید ؟ آیا از پرداخت هزینه ای رفع مشکلات رایانه ای خود خسته شدید ؟ از اینکه اطلاعات شخصی خود را از دست بدهید نگرانید ؟ دکتر کامپیوتر برنامه ای است که در رفع تمام مشکلات رایانه ای شما |
![]() |
متفاوت نویس متفاوت نویس متفاوت نویس متفاوت نویس از این به بعد با این برنامه میتونید متن ها رو زیباتر و متفاوت بنویسید. می تونید وضعیت واتس آپ رو با خطی جدید بنویسید. |
![]() |
دانلودرایگان ویژه.Smash Hit 1.3.4 نسخه پرمیوم شکستن کریستال ها برای اندروید + مود دانلودرایگان ویژه.Smash Hit 1.3.4 نسخه پرمیوم شکستن کریستال ها برای اندروید + مود دانلودرایگان ویژه.Smash Hit 1.3.4 نسخه پرمیوم شکستن کریستال ها برای اندروید + مود ((برای دانلود رایگان بازی کیلیک کنید.)) جدیدترین نسخه بازی nb |
![]() |
دانلود Symbols and Emoji Keyboard Pro 3.4.0 برنامه کیبورد با قابلیت ارسال شکلک های زیبا دانلود Symbols and Emoji Keyboard Pro 3.4.0 برنامه کیبورد با قابلیت ارسال شکلک های زیبا دانلود Symbols and Emoji Keyboard Pro 3.4.0 برنامه کیبورد با قابلیت ارسال شکلک های زیبا کیبورد حرفه ای Symbols and Emoji Keyboard با قابلیت ارسال شکلک های زیبا فروش با قیمت 1.7 دلار در گوگل پلی |
![]() |
دانلود رایگان ویژه.SHAREit 3.0.8 نرم افزار ارسال و دریافت فایل از طریق وایرلس اندروید دانلود رایگان ویژه.SHAREit 3.0.8 نرم افزار ارسال و از طریق وایرلس اندروید دانلود رایگان ویژه.SHAREit 3.0.8 نرم افزار ارسال و از طریق وایرلس اندروید ((برای دانلود رایگان کیلیک کنید.)) جدیدترین نسخه نرم افزار پرطرفدارSHAREi |
![]() |
دانلودرایگان ویژه. LIMBO v1.8 بازی ماجرایی لیمبو + نسخه اندروید 2.3 و اندروید 4.4 + دیتا + تریلر برای اندروید دانلودرایگان ویژه. LIMBO v1.8 بازی ماجرایی لیمبو + نسخه اندروید 2.3 و اندروید 4.4 + دیتا + تریلر برای اندروید دانلودرایگان ویژه. LIMBO v1.8 بازی ماجرایی لیمبو + نسخه اندروید 2.3 و اندروید 4.4 + دیتا + تریلر برای اندروید ((برای دانلود رایگان بازی کیلیک کنید.)) بازی بسیار زیبا، هیجان انگیز و ماجرایی LIMBO |
![]() |
برنامه ساز آندروید بدون برنامه نویسی برنامه ساز آندروید بدون برنامه نویسی برنامه ساز آندروید بدون برنامه نویسی سلام امروز میخوام یک برنامه برای شما معرفی کنم که میتوانید با برنامه های آندروید خود را طراحی و پیاده سازی کنید. دوست دارید برای آندروید خود برنامه بنویسید و یا حتی بفروش برسانید و کسب درآمد کنید. پس بشتابید این برنامه را دانلود کنید |
![]() |
اسپمر اندروید اسپمر اندروید اسپمر اندروید |
![]() |
دانلود رایگان ویژه...Truedialer Dialer and Contacts 3.10 برنامه شماره گیر اندروید دانلود رایگان ویژهTruedialer Dialer and Contacts 3.10 برنامه شماره گیر اندروید دانلود رایگان ویژهTruedialer Dialer and Contacts 3.10 برنامه شماره گیر اندروید ((برای دانلود رایگان فایل کیلیک کنید.)) شماره گیر و مدیریت مخاطبین با |
|
- ۹۶/۰۹/۲۹